COOKIE OG PRIVATLIVSPOLITIK

Bedste senge online | Bedste kontinentalsenge | Bedste elevationssenge

1. Ejeroplysninger
2. Cookies, hvad er det egentlig?
3. Slet eller blokere cookies således
4. Cookies, derfor bruger vi dem
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Anvendelse af annoncenetværk
7. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

YM Invest ApS
Sdr. ringgade 2, 1.TV
8000, Aarhus C
Email: info@bedste-senge.dk

2. Cookies, hvad er det egentlig?

Cookies er blot en lille ufarlig tekst-fil, som gemmes i din browser. Det gøres for at optimere og forbedre din oplevelse på bedste-senge.dk Personlige oplysninger og persondata bliver ikke gemt eller misbrugt på nogen måde.

3. Slet eller blokere cookies således

Det er meget nemt at blokere og/eller slette cookies på den enhed, som du besøger bedste-senge.dk via. Det gøres blot ved at følge følgende guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Cookies, derfor bruger vi dem

Årsagen til at vi bruger cookies på bedste-senge.dk er for at optimere brugeroplevelsen og funktionaliteten på selve hjemmesiden. Cookies er ikke farlige eller indeholder nogen former for virus. Bedste-senge.dk gør udelukkende brug af dem for at gøre din oplevelse på vores hjemmeside så god som muligt. Cookies gør det også lettere for os at måle trafikken på hjemmesiden, og de besøgendes færden på hjemmesiden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

Bedste-senge.dk gør brug af standard cookies fra Google Analytics. Vi gør brug af cookies fra Google Analytics til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside.

6. Anvendelse af annoncenetværk

Vi bruger kun ét annoncenetværk på bedste-senge.dk:
– Partner-Ads

7. Brugen af personoplysninger

Der vil aldrig blive videregivet personligoplysninger til tredjepart, med mindre der er givet skriftligt samtykke til det. Hvis vi på bedste-senge.dk gør det, vil du blive gjort opmærksom på det. Analyser eller anden form for statistikker kunne være årsagen til at gøre dette.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:

Hvis man ønsker at få tilsendt de personoplysninger, som vi har registreret her på siden, så kan dette sagtens arrangeres. Du kan sende en mail på info@bedste-senge.dk. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.