Vores senge symboliserer tryghed og intimitet: Pift tiden i soveværelset op

Vores senge symboliserer tryghed og intimitet: Pift tiden i soveværelset op

november 20, 2020 Blog Sponsoreret indhold 0

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Udtrykket “Det bliver rart at komme hjem til sin egen seng” kender mange, og det er ofte en ting, man siger, når man har været på tur eller ude af huset med en eller flere overnatninger. Ofte hænger brugen af udtrykket ikke sammen med selve sengen, men mere om det, sengen symboliserer og betyder for os.

Mange mennesker er vilde med deres seng, og det er nemt at forstå, når man ser nærmere på, hvilke ting man laver i og forbinder med sin seng. Vores senge er hjemlige, bløde, varme, trygge, komfortable, forbundet med afslapning, hvile og søvn, nogle ynder endda at læse, se fjernsyn, spise eller lave andre aktiviteter i sengen, og så er sengen ikke mindst den mest hyppige lokation for mere intime stunder i de danske hjem.

Mange mennesker forbinder derfor også det at vende hjem til sin seng med at vende hjem til en specifik person, som man deler seng med. Både i søvnen og i de intime stunder.

Sexlegetøj: Giv de intime stunder nyt krydderi 

Sex er godt, og sex er sundt, og det er vigtigt både at holde sig selv og et eventuelt parforhold i gang med mere intime stunder. Sengens bløde omgivelser er de perfekte og hyppigst anvendte rammer for det tætte og intime samvær. Indimellem kan vores sexliv dog have brug for et friskt pust, eller vi kan være nysgerrige på at undersøge nye ting og eksperimentere, og til sådanne formål kan brug af sexlegetøj eller nye lokationer for de intime stunder være oplagte. 

Sex er godt, og sex er sundt, også med sexlegetøj 

Undersøgelser viser, at danskerne er vilde med sexlegetøj. Der bliver solgt sexlegetøj overalt i landet og særligt online. I modsætning til hvad man ellers tidligere har tænkt og troet, så er sexlegetøj hverken kinky eller forkert. Faktisk viser undersøgelser, at de fleste danskere gør brug af en eller anden form for sexlegetøj i deres intime stunder med en partner eller sig selv. 

Sexlegetøj kommer i mange afskygninger, og man kan både finde redskaber, som man kan bruge alene, til ham, til hende eller sammen. Det er heller ikke hverken svært eller besværligt at anvende sexlegetøj. Tværtimod kan sexlegetøj løfte stemningen og være med til at give jer noget at grine af og snakke om. Man må nemlig gerne både grine og have det sjovt, når man har sex. Det er faktisk hele meningen med det.  De positive oplevelser, der kan komme ud af brugen af sexlegetøj i sengen og i soveværelset er endnu en af årsagerne til, at vi er vilde med vores senge eller måske i fremtiden bliver endnu vildere med dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *